Som especialistes en la prestació de serveis denominats “Facility Services”.

A través de les nostres empreses Servicios Complementarios Polivalentes (SCP) i GSI prestem solucions integrals com a únic interlocutor per als nostres clients, gràcies a una important xarxa de partners especialitzats a cada àrea, als quals exigim excel•lència i professionalitat absoluta en la prestació del servei.

En cas de necessitat, oferim el servei de “FacilityManager”, ja que comptem amb professionals tècnics (enginyers) que s’encarreguen de gestionar que tots els serveis i manteniments de cada instal•lació es realitzin amb l’adequada diligència i la periodicitat acordada. Servint de nexe amb el client, al que facilita el control del seu servei.

Servicios auxiliares

SCP, Servicios Complementarios Polivalentes

Empresa del Grup especialitzada en la gestió de serveis auxiliars.

El principal objectiu que tenim amb la nostra prestació de Facility Services, és oferir una gestió completa i eficaç que permeti als clients alliberar-se d’aquestes tasques i que es puguin focalitzar en la seva activitat principal. A més, disposem d’un equip que s’encarregarà d’avaluar i determinar els tipus de serveis necessaris per al bon funcionament i organització de la seva empresa.

El nostre equip treballarà per poder oferir un servei correcte i adequat, sempre sota la qualitat que exigim als nostres treballadors, així com en totes les labors de manteniment, vigilància, recepció…

Una dels avantatges que tenim respecte al facility services, és que la nostra empresa és capaç de prestar aquest servei per a qualsevol tipus de sector, ja que comptem amb un equip especialitzat en tots els serveis que oferim.

En l’actualitat, moltes empreses assumeixen alts costos de contractació i dificultats per cobrir la gestió de múltiples serveis, ja siguin de seguretat com de manteniment. L’objectiu que té aquest tipus de prestació Facility Services, és administrar tots els serveis generals, i principalment, proporcionar una disminució de temps i costos en gestions, així com en manteniment. És a dir, oferim externalitzar els serveis de manera beneficiosa per al client.