GSI, se centra en l’estudi, disseny, desenvolupament, implementació i manteniment de sistemes de seguretat. Partint de la premissa que cadascuna de les solucions és personalitzada, ens adaptem a les necessitats del client, assessorant-ho a tot moment perquè quedi satisfet amb la solució adoptada, podent realitzar instal•lacions complexes i completes “clau en mà”, en les quals intervinguin diferents sistemes de seguretat (Detecció d’intrusió, CCTV, Control d’Accessos, etc.).

Creem sinergies amb altres experts del sector, la qual cosa ens permet oferir als nostres clients les millors solucions en seguretat recolzant-nos en les últimes tecnologies. No tots els clients tenen les mateixes necessitats ni se’ls poden aplicar les mateixes solucions, és per això que avaluem cada cas, parant esment als detalls i característiques de cadascun.

Així mateix, el nostre personal pot realitzar informes de seguretat, pel que es farà una avaluació de les condicions particulars i una anàlisi de riscos.

Utilitzem en cada treball la millor tecnologia, intentant traslladar als nostres clients les últimes innovacions en matèria de seguretat. Sabem que el futur apunta cap a la innovació en els sistemes de seguretat avançant cada vegada més, i és per això que ens mantenim al dia per estar a l’avantguarda en aquests temes

Fotos GSI

Certificacions

Totes les nostres delegacions estan certificades amb la ISO 9001-2008, amb la certificació de medi ambient ISO 14001-2004 i amb la certificació del Sistema de Gestió de la Prevenció de Riscos Laborals ISO 45001 com a mostra del compromís amb la satisfacció total dels nostres clients.

Seguint amb el compromís de transparència amb els nostres clients, GSI és auditada periòdicament per professionals altament qualificats.