La nostra divisió de Serveis Auxiliars consisteix en telefonistes, conductors, recepcionistes, conserges, hostesses i altres funcions que donin suport a les operacions principals dels nostres clients.

Els serveis auxiliars exercits pel nostre personal representen un gran benefici per als nostres clients, adaptant-se en cada cas a les seves necessitats concretes. Aquests treballs són prestats per la nostra empresa Servicios Complementarios Polivalentes (SCP) sota els mateixos estàndards de qualitat que el grup GSI té en totes les seves operacions.

A més, aquestes activitats representen diversos avantatges per als clients, per la flexibilitat dels horaris i alliberant-ho d’haver de contractar a personal propi.

Servicios auxiliares

SCP, Servicios Complementarios Polivalentes

Empresa del Grup especialitzada en la gestió de serveis auxiliars.

Els Serveis Auxiliars tenen com a finalitat facilitar i donar suport a les empreses segons el tipus de servei que demandin i en concordança a les seves necessitats. Així mateix ens encarreguem de proporcionar el personal necessari i especialitzat per a les diferents activitats. Són molts els sectors empresarials pels quals prestem aquest tipus de servei.

Comptem amb una plantilla de treball qualificada que examinaran les diferents solucions i buscaran la màxima optimització dels recursos per donar resposta al servei sol•licitat. El nostre equip té la capacitat de donar solució als canvis que puguin sorgir i d’identificar les possibles necessitats que comporten aquests canvis. Un dels atributs que ens fa destacar enfront de la competència és que ens adaptem a les necessitats de cada client i a les característiques de cada activitat.

A més, sempre tindrem un continu control i avaluació del servei prestat per poder portar un seguiment complet i així poder resoldre les possibles dificultats. Aquesta acció es realitzarà per poder assegurar que a tot moment s’estiguin complint els estàndards de qualitat marcats i exigits.

No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Estudiarem les particularitats del seu negoci i li presentarem un pressupost totalment gratuït que s’adapti a les necessitats de la seva empresa